Bora Bora

April 16, 2018

Vi hadde en fantastisk tur til Bora Bora. Først fløy Jørgen og jeg til Tahiti fra Auckland til New Zealand, og brukte noen dager på øyen Mo'orea. Mo'orea er bare en kort fergetur unna Tahiti. I Mo'orea svømte jeg med delfiner for første gang. Det var en fantastisk opplevelse! Dessuten fikk vi mate og klappe ville rokker i sjøen. De kom opp til oss for å få litt kos:)

 

Etter oppholdet i Mo'orea fløy vi videre til Bora Bora. I Bora bodde vi bodde hos en venn. Bora Bora er en øy hvor alt du trenger er sol, sjø og en dykkemaske. Det er paradis på jord. Vi kjørte rundt øya, svømte, og snorklet i sjøen. I tillegg besøkte vi luksuriøse resorts utenfor hovedøya. Hotellene hadde kanoer og SUP brett til utlån. Vi nøt spa-området og massasjebehandlinger.

 

Jeg følte meg avslappet i Bora Bora. Selv om det er en av verdens dyreste øyer, opplevde jeg de enkle gledene i livet. Et eksempel var å kjøre båt med lokalbefolkningen ut til atollen eller "motu" som lokalbefolkningen sier, og kutte opp kokosnøtter som vi plukket fra trærne. Vi lekte fotball med de lokale barna på stranda. På kveldene, spiste vi mat fra food trucks. Til frokost og lunsj plukket vi fersk frukt fra trærne. Natten vi ankom Bora Bora, fikk hunden til vennen vår valper. Vi fikk se valpene vokse opp, åpne øynene, og ta sine første skritt. Om dagen, kjørte vi rundt i en gammel bil og stoppet på fruktboder og for å bade på strendene. Jeg anbefaler å besøke et av de luksuriøse resortene rundt hovedøya, samt å svømme med haier og rokker. Et annet "must" er å prøve den lokale retten med rå fisk i kokosmælk som heter "possion cru".

 

//

 

I had a fantastic trip to the "Pearl of the Pacific". First, we flew to Tahiti from Auckland. Then, we spent a few days on the Island Mo'orea. Mo'orea is only a short ferry ride away from Tahiti. I got to tick off my bucket list dream of swimming with dolphins. Dolphins have always been one of my favourite animals. It was an incredible moment. We also encountered wild stingrays, and hand fed them with fish while they cuddled up to us. A top moment was swimming with reef sharks.

 

After Mo'orea, we flew to Bora Bora, where we stayed with a friend. Bora Bora is the kind of island where all you need is a swim in the ocean and sunshine. It is a paradise Island. We drove around the island in a old car, and swam in the sea. The next day, we would visit the luxurious resorts in the atoll or islets outside the main island. The resorts had local canoes or "va'a", stand up paddle boards, canoes, beautiful spa areas, and great food.

 

I felt so at ease in Bora Bora. Although it is very expensive, I found the simple joys in life, including taking a boat with the locals out to the atoll or "motu" as the locals say, eating from food trucks, or picking fresh fruit like lime, grapefruit and bananas from the trees. Our friend's dogs received puppies the night we arrived. We watched them grow up, open their eyes, and take their first steps. Driving around in a old car and stopping at the fruit stalls or beaches was fun. If there is one thing I recommend splurging on, it is visiting one of the luxury resorts, and booking a tour to swim with sharks and stingrays. Don't forget to try the local raw fish in coconut milk, "possion cru", served with root vegetables.

 

 The spa at Conrad hotel

 Bora Bora from the airplane

 Bungalow in Intercontinental Mo'orea

 Snorkelling in the reef

 Bora Bora's mountain

 Hammock life in Mo'orea

 Flower leia

 Va'a - the local canoe

 Infinity pool at Conrad hotel

 My friend Malia and me shark swimming

 Follow Me

 Crystal blue waters

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist