Enzo Poli Sko

June 5, 2018

Nydelige rosa lakkpumps med spiss hæl og aligatormønster på hælen

 

 

I samarbeid med Enzo Poli, har jeg fått velge ut to sommersko som jeg synes går med alt nå til sommeren. Jeg kommer til å bruke de til alt fra bryllup til fest og jobb:) Enzo Poli har den beste kvaliteten og lager sko som føles behagelige. De har god oppbygning, slik at de høye hælene er behagelige. Jeg bruker størrelse 39.5, en størrelse som passer perfekt til foten min. Det er ofte vanskelig å finne sko som er lange nok uten at de blir for brede. Derfor er jeg takknemmelig for at Enzo Poli har så god passform.

 

Enzo Poli fåes kjøpt på egne butikker for merket i Paleet og CC Vest, samt online på www.miinto,no.

 

Gleder meg til å prøve ut høstnyhetene til Enzo Poli om ikke så altfor lenge. Kanskje noen lekkre boots.

 

​​Jobb- og hverdagssko som går med det meste i beige. Jeg elsker denne modellen og føler meg litt som Pocahontas når jeg bruker de;)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist