De ultimate sommerproduktene fra Eleven.se <3

June 7, 2018

I samarbeid med Eleven.se, har jeg vært så heldig å få skrive om sommerproduktene jeg elsker i år! <3 I sommer blir det mye ferie og sol, og litt reising. Da er det viktig for meg å ta med de beste hudpleie- og sminkeproduktene som gir sommerglød og brunfarge, samt gode pleieprodukter for huden.

 

1. Hudpleie. På ferie pakker jeg de tre essensielle hudpleie produktene fra Eleven.se. Gode hudpleierutiner er viktig nå som vi tilbringer mye tid i solen på sommeren. Jeg starter med å påføre serum fra Bamford, som er lett og fløyelsmyk, men gir god fukt til huden. Jeg elsker Biotherm sin Aquasource gel. I varmen er den lett, men gir rikelig med fuktighet. Kosé sin cell radiance er en god øyekrem som glatter ut, og gir fuktighet til myke linjer og sårt hud rundt øynene.

 

2. Solbrun Glød. For å få litt ekstra solbrun hud i sommer, blander jeg noen dråper Addition Concentrate fra Clarins i fuktighetskremen. Dette gir en fin glød, også etter ferien er over, og er noe jeg kunne tenke meg å fortsette å påføre til høsten, for å forlenge brunfargen litt. Dessuten blir jeg ofte mye brunere på kroppen enn i ansiktet, og da er det fint å få litt ekstra farge i ansiktet.

 

3. Sminke. Jeg starter med Lancôme sin Teint Miracle foundation med SPF 15. Den beskytter ansiktet litt, og gir en jevn og glødende hudtone. Jeg valgte kanskje en litt mørk tone, men da bytter jeg til en lysere tone til høsten igjen. Så påfører jeg solpudder fra Nuxe med en stor sminkekost, og lager en "U" bevegelse fra panne, over kinnbeina, og over kjevepartiet. Ikke glem å jevne ut fargen i halsen også. Til slutt tar jeg M.A.C sine øyenskyggefarger, og starter med å påføre en lys farge på hele lokket. Deretter påfører jeg en mørk farge i globallinjen og langs vippekanten (istedet for å bruke eyeliner. Dette gir et naturlig resultat). Så tar jeg en lys, gull-shimmerfarge under øyenbryene, på dråpen på innsiden av øyene (for å åpne blikket, på amorbuen, langs neseryggen, og som highlighter over kinnbena. 

 

4. Sommerduft. Det siste steget er å spraye seg med sommerduften. Jeg har valgt Dolce & Gabbana Light Blue, som gir meg minner om sommeren langs Amalfikysten i Italia.

 

Ha en nydelig sommerferie og lykke til med pakking av toalettmappe og antrekk! Xx Hannah

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist