Sommerens fineste badetøy fra Pikant Under

August 1, 2018

I samarbeid med Pikant Under CC Vest, har jeg valgt ut mine favorittmodeller innen badetøy og undertøy. Pikant Under CC Vest tar inn et stort utvalg av merker. De selger både badedrakter, bikiner og undertøy til sommerferien. Merkene og produktene er av god kvalitet, og varer dermed lenge. Modellene er også klassiske, og kan brukes i mange år, og fortsatt se fine ut. Det er viktig å vaske undertøyet forsiktig, enten for hånd eller i maskin på 30 grader. Bruk gjerne BH pose. Pikant Under fører alle størrelser, og har et godt utvalg til større byster med for eksempel E-cup. Under ser dere noen av mine favorittbikinier og undertøy til sommeren.

 

Pikant Under i CC Vest har noe av det beste utvalget av undertøy og badetøy i byen, og du kan nå dem på tlf 22503200.

 

 

 Nydelig Roidal bikini fra Pikant Under CC Vest med Swarovski krystaller i rød. Krystallene gir den lille prikken over i-en, og fargen er nydelig! 

 

Kjempefin gull-bikini med striper som kan brukes til jeans og bading nå på sommeren. Perfekt til å ta med til ferien i Frankrike eller Italia.

 

 Nydelig Seafolly Australia bikini i velur i en spennende grå-nyase fra Pikant Under CC Vest:) Jeg er veldig glad i merket Seafolly Australia, etter å ha bodd i Australia i et år. Pikant Under CC Vest fører mange modeller fra merket.

Nydelig undertøysett fra Lise Charmel med blå og lilla blonder. 

Nydelig lakserosa bikini fra Calvin Klein. Pikant Under har mange modeller av Calvin Klein undertly og bikinier.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist