Tannbleking hos HOME OF BEAUTY

July 7, 2018

I samarbeid med Home of Beauty har jeg vært så heldig å få prøve tannbleking for første gang. Jeg ble svært fornøyd med resultatet, og tennene ble flere trinn vitere, samtidig som resultatet ser naturlig og friskt ut!:) Cathrin har lang erfaring med tannbleking, og samarbeider med dyktige tannleger i Oslo. Det var viktig for meg da jeg valgte å prøve tannbleking for første gang at behandlingen tar vare på tennene, og ikke iser eller ødelegger emaljen. Home of Beauty har en ny metode fra Sveits som hverken skader tennene eller påfører smerte under behandling. Fargen ble naturlig, og prosessen var hygienisk og skånsom mot tennene mine.

 

Tannblekingen foregikk ved at Cathrin setter blekemidler i en gelékonsistens på tennene, og at du ligger under et blått lys i 20 min av gangen, med små pauser i mellom hver gang. Denne prosessen gjentas tre ganger. Dette er så hun kan fokusere på de områdene der du trenger bleking, og påføre geléen deretter. Spis aller helst før behandlingen fordi man skal unngå å spise og drikker to timer etter behandlingen. I tillegg skal man unngå "farget" mat som kaffe, blåbær, farget brus og rødvin i to dager etter behandlingen, og være flink til å skylle med fluor eller pusse tennene godt etter mat. Det er veldig bra å drikke mye vann for å skyllene munnen godt, så ikke flekker setter seg på tennene. Jevn tannpuss morgen og kveld er også lurt for å opprettholde resultatet best mulig.

 

Jeg er svært fornøyd med resultatet, og kan tenke meg å opprettholde et hvitt smil ved å utføre behandlingen en gang i året. Dette forebygger også gule tenner i fremtiden. 

 

For å bestille time eller høre mere om behandlingen, ring gjerne Home of Beauty på: 24022222 eller send mail til post@homeofbeauty.no

 

Adresse
Fauchalds gate 11
Inngang schultz gate
Oslo, Norway

 

Lokalene til Home of Beauty er veldig hyggelige og fine, og de holder til sentralt på Majorstuen.

Slik ser behandlingen ut. Det er ikke vondt, og det er skånsomt for tennene.

FØR - tennene er litt gule langs roten, og vi ønsket å gi en jevn hvit farge.

ETTER! Tennene ser hvite og friske ut!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist