Vippe extensions hos Avemo

July 23, 2018

 

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å prøve Avemo sine vippe extensions på klinikken deres ved Solli plass i Oslo. Klinikken har vakkert interiør, og Miko og teamet hennes spesialiserer seg på vipper og bryn, og å holde kurs i vippeextensions. Vippe extensions er mindre skadelig enn maskara hvis de er lagt riktig. Avemo er et privat akademi som står for høy standard og har kun utvalgte håndplukkede kursholdere. Som elev hos Avemo, sørger de for gode og seriøse kurs. 

 

Miko begynte med å analysere vippene mine for å se om de var i god stand. Jeg ville prøve 9D volum, så vi gikk for litt kortere vipper med masse volum. Resultatet ble nydelig! Det ekstra volumet ser fint ut til spesielle arrangementer som sommerfester og bilder. Behandlingen tar omtrent tre timer. Jeg var så fornøyd med resultatet, og ville definitivt komme tilbake. Jeg føler meg mer våken, og øynene mine ser større ut. I tillegg kan jeg hoppe over mascara i 3-4 uker. Mine vippeextensions varer alltid ganske lenge, og de faller av når vippene naturlig byttes ut. Prøv å unngå å få vann på vippene dine i de første 24 timene. Etterpå kan du dusje og svømme, men unngå å bruke oljebaserte produkter på øynene. Ikke bruk vanlig maskara på hverken vippe extensions eller på de naturlige undervippene. Flytende eller vannfast eyeliner bør heller ikke brukes, for å opprettholde best mulig holdbarhet.​ Ellers, er det lurt å børste vippene daglig. Vask extensions hver dag. Ta en tørr maskarakost og dypp i babysjampo. Gre sjampoen forsiktig ut på extensions, både over- og nedenfra. Kom godt til vipperøttene og skyll av med vann. Fjern sminken forsiktig rundt øynene.

 

Avemo AS, 913 688 791

https://www.avemo.no
Inkognitogata 33, 0256 OSLO
+47 971 23 345

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist