Laserhårfjerning hos Le Skin

August 2, 2018

 

I samarbeid med Le Skin har jeg testet laserhårfjerning av bikini, armhule og legger. Det beste med laserhårfjerning er at det ikke gjør så veldig vondt. Le Skin har de nyeste og beste maskinene på markedet for laserhårfjerning. Hårfjerningen gjorde ikke på langt nær like vondt som jeg hadde forventet. Det gjorde mye mindre vondt enn voksing. Alle hudfarger, også solbrun og mørk hud, kan behandles med Soprano laseren til Le Skin. Det er sjeldent at klinikker kan behandle solbrun hud, så her skiller Le Skin seg ut. Klinikken mottar også mange henvisninger fra leger, fordi de er spesialisert på laserhårfjerning. Grått, hvitt og rødt hår lar seg ikke behandle. Behandling av mørkt hår gir det beste resultatet. 

 

Resultatet er rent og pent, og jeg slipper å ha en "skyggefarge" i armhulen og nupper i bikinilinjen og bena. Jeg har heller ikke trengt å barbere på en måned. Laserhårfjerning er dyrt, men man sparer tid og penger ved å slippe å barbere og vokse livet ut. Deilig! 

 

Antall behandlinger er litt individuelt, men en hovedregel er å ha mellom 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter 6-8 uker. Le Skin og Alma Lasers anbefaler 6-10 behandlinger for best resultat. Deretter anbefaler vi en årlig vedlikeholdsbehandling. En stor del av håret forsvinner permanent allerede etter noen få behandlinger. Resultatet kan bli litt forskjellig på ulike kroppsdeler. Enkelte etterbehandlinger kan være nødvendig for å opprettholde resultatet. Unngå soling og solarium 2-4 uker før og etter behandlingen. Ved opphold i solen skal man bruke solfaktor 50 eller dekke til det behandlede området. 

 

Selv om laserhårfjerning ikke kan garantere 100% permanent hårfjerning, utvides den hårfrie perioden fra flere måneder til flere år. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå permanent fjerning av hår.

 

Adresse:

Slependveien 48

1341 Slependen

Telefon: +47 941 33 553

Email: info@leskin.no

Hjemmeside: https://www.leskin.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist