Favorittprodukter fra Alexander Sprekenhus

August 2, 2018

Jeg var innom Illums Bolighus og prøvde Alexander Sprekenhus sin håndkrem for første gang. Jeg ble forelsket i duften og konsistensen av håndkremen. Nå har prøvd litt forskjellige produkter fra serien. Jeg er svært fornøyd med det minimalistiske designet til produktene og hvor fine de ser ut på badet <3 Samtidig er jeg glad i naturlige ingredienser i fuktighetskremer, ingredienser jeg vet er "snille" mot huden. Produktene inneholder ingredienser som er rike i antioksidanter som kan nøytralisere frie radikaler. Antioksidanter som A, C og E hjelper med å gjennoppbygge huden. Frie radikaler kommer fra UVA og UVB stråling og forurensing. Under ser dere produktene jeg har prøvd.
 

Body Lotion inneholder olje fra nøtter, og gir rikelig med fukt til hele kroppen, samt at den dufter deilig. Courage Eau De Parfum er inspirert av målrettethet, med aromatiske ekstrakter som fremhever nysgjerrighet og å være modig. Øykremen med antioksidanter og botaniske ekstrakter gir fukt og beskyttelse til den sarte huden rundt øynene. Den store håndkremen varer lenge, og er perfekt til å ha på badet etter håndvask og dusj. Kremen inneholder Argan olje og dufter deilig. Oljene er gode for å gjøre hendene myke. Håndvaksen inneholder organ olje og får huden til å føle seg rene, samt at den dufter godt.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist