Ferieglød fra Spraytanhuset

November 7, 2018

 

 

Jeg prøvde Spraytan hos Spraytanhuset rett før tur til Santorini. Det er deilig å ha fin brunfarge på ferie. Jeg har prøvd mye selvbruning før, men noen av luktene på selvbruning kan være for sterke. Alle spraytanene til Spraytanhuset ved Majorstuen er organiske. Dessuten selger de gode etterbehandlingsprodukter, slik som body lotion som gjør at spraytanen varer ekstra lenge.

Jeg ble møtt med god service, smil, og fikk velge mellom en lys, mellombrun eller mørk spraytan. Jeg ba om å få en mørk farge for å føle meg fresh i bikinen  Ut fra min relativt brune sommerhud, hun en medium til mørk farge til meg. Hun blandet sammen fargene for å skape den perfekte nyansen. Det er godt å vite at jeg kan velge en lysere variant når jeg kommer tilbake på vinterhalvåret, og huden er melkehvit. Da vil resultatet se mer naturlig ut selv i vintermørket. Det var ganske behagelig å stå inni spraytanrommet, og å unne seg litt luksus. Det var som å kjenne Evian face mist på kroppen. Det er en dame som sprayer, og passer på at resultatet blir jevnt og fint over hele kroppen. Etter behandlingen er det best å gå i løssittende klære som er mørke (les: ikke hvite - før man har dusjet kan spraytanen smitte av på klærne), og uten bh. For å bevare brunfargen lengst mulig er det optimalt å vente med å dusje i 6-8 timer. For de av dere som er ivrige treningsfolk, anbefaler jeg derfor å trene på morningen før spraytan timen.

 

Resultatet ble nydelig, og det var deilig å føle seg Santorinifresh på 1-2-3, uten å risikere hudkreft gjennom soling. Dessuten har det vært en Oslosommer fyllt med regn og jobbing, så det var fint å ta seg en rask drømmetur til 'paradis' med en farge som bevis :) Jeg synes også lukten var nøytral og god. Denne behandlingen er perfekt til spesielle arrangementer slik som fester, en tur til varmere strøk der man blir tvunget til å dra på seg bikinien med kort forvarsel. Den er også et bedre alternativ for huden enn solarium (vi ønsker ikke å risikere hudkreft). Sist men ikke minst kan en spraytan sees på som mer økonomisk enn å dra en uke til syden for å få farge hahaha. Vi kvinner og menn har også lov til å skjemme oss selv bort iblant i våre ellers travle hverdager.

 

For timebestilling, besøk http://www.spraytanhuset.no, eller send en mail til oslo@spraytanhuset.no.

 

Adresse:
Schønings gate 6

0356 Majorstuen

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist