Laserhårfjerning hos LeSkin

September 18, 2019

 

​Le Skin har fått en  helt ny laserhårfjerningsmaskin som fjerner hår fortere og bedre slik at det også gjør mindre vondt. Det er den 5. laserhårfjerningsbehandlingen av legger, underarmer og bikinilinje, og jeg merker allerede at det er mykere og mindre hårvekst. I tillegg gjør laserhårfjerningen mindre vondt for hver gang. Jeg velger alltid å dra tilbake til Le Skin fordi de er så dyktige og flinke, og bruker det nyeste utstyret, i motsetning til mange andre klinikker.

 

Er det noe jeg vil anbefale, så er det laserhårfjerning. Man sparer så mye tid når hårene fjernes permanent! Det fungerer ikke så bra på rødt hår, men brunt og mørkeblondt hår går fint. Behandlingen fungerer også på en mørk hudfarge, men unngå helst selvbruning uken før. 

 

Le Skin har de nyeste og beste maskinene på markedet for laserhårfjerning. Det er sjeldent at klinikker kan behandle solbrun hud, så her skiller Le Skin seg ut. Klinikken mottar også mange henvisninger fra leger, fordi de er spesialisert på laserhårfjerning. Laserhårfjerning er dyrt, men man sparer tid og penger ved å slippe å barbere og vokse livet ut. Deilig! Antall behandlinger er litt individuelt, men en hovedregel er å ha mellom 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. En stor del av håret forsvinner permanent allerede etter noen få behandlinger. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå permanent hårfjerning. Det blir spennende å se om hårene forsvinner helt etter 8 behandlinger.

Tusen takk for enda en fantastisk laserbehandling LeSkin! <3 

 

Adresse:

Slependveien 48

1341 Slependen

Telefon: +47 941 33 553

Email: info@leskin.no

Hjemmeside: https://www.leskin.no​

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist