Biotherm

November 4, 2018

 

I samarbeid med Biotherm, har jeg testet to Biotherm serier. Den ene heter Skin Oxygen, en serie utviklet for å motvirke tidlige aldringstegn for huden i ansiktet, og den andre heter Bath Therapy, en terapeutiske produkter man kan bruke til hjemmespa. Jeg har blant annet prøvd en deilig dagkrem og nattkrem til huden. Skin Oxygen Day Cream SPF 15 gir en fastere hud, reduserer fine linjer og beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråling. Kremen har en lett tekstur som absorberes raskt i huden. Den er derfor super å bruke under sminke, samt at den gir beskyttelse året rundt mot solen.

Skin Oxygen Night Cream er en fuktighetsgivende og styrkende nattkrem som gjør huden fyldigere. Jeg påfører den var kveld etter jeg har renset huden. Den lukter så utrolig naturlig og godt, som grønne alger! Kremen har en lett gel-tekstur med perler av hyaluronsyre som smelter inn i huden.

Ca 1-2 ganger i uken påfører jeg Wonder Mud, som er en deilig ansiktsmaske som trekker ut urenheter i huden. Den fungerer til alle hudtyper, og er super for å "renske" huden litt ekstra. Skin Oxygen Wonder Mud er en luftig leireansiktsmaske med rhassoul leireekstrakt og mikroalgeekstrakter. Porene oppleves mindre synlige og huden min føles myk og glødende. 

 

 

Jeg har også testet en hjemmespa serie med fuktighetskrem til kroppen, dusjskum og body scrub som dufter grapefruit. Serien lukter himmelsk, og jeg elsker skummet til barbering. Skrubben er super for å fjerne døde hudceller på kroppen, og til å gjøre huden ekstra myk. Jeg digger body lotion, og denne lukter sitrus som gir energi etter en deilig dusj! Jeg er helt avhengig av deilige dufter når jeg velger produkter, og dette har Biotherm virkelig gjort bra.

 

Body Skum er en skummende dusjsåpe. Den gjør huden ren, myk og velduftende. Den rengjør, og er perfekt å bruke som barberskum eller rengjørings skum.

 

 

 

Bodyscrubben er super til å fjerne døde hudceller, så man sitter igjen med babymyk hud. Skrubben inneholder 100 % naturlige eksfolieringskorn: arganpulver og perlitt. Arganpulveret fjerner forsiktig de døde cellene, mens den mindre perlitten gjør huden myk.

Biotherm sin Bath Therapy fuktighetskrem er beriket med sheasmør og aprikosolje. Den trenger den raskt inn uten å være fet og gir huden fuktighet i 48 timer. Huden min føles ekstra myk og glødende, og den lukter fantastisk!

 

Det siste produktet jeg har testet på reiser og i ferier, er en miljøvennlig solkrem som heter Waterlover SPF 50. Den ødelegger ikke ødelegger koraller når den kommer av kroppen i sjøen. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet, og solkremen er fuktgivende. Solkremen er den første på markedet som er utviklet for å verne dyre- og plantelivet i sjøen. Dette er en sak som står nærme mitt hjerte, da jeg elsker å bade og dykke i sjøen, og er veldig glad i havdyr og koraller.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Yoga & Pilates instructor, travel blogger & economist